Testovací server: Prozkoumejte nový herní obchod

Testovací server: Prozkoumejte nový herní obchod

[Vím, 2 dny pozdě, už se to nestane léto]

Zdroj: Portál EU

V devadesátých letech se v rámci dev týmu v poslední době připravuje zbrusu nová herna, která je konečně k dispozici pro testování. Máme v plánu drasticky změnit rozhraní a funkčnost obchodu, a proto vydáváme samostatný společný test specificky pro tuto funkci.

Proč jsme to udělali

Současný obchod vám umožňuje procházet seznam dostupných vozidel, modulů, skořápků a dalších položek, poskytovat slušné filtrovací nástroje a nabízet speciální nabídky. Jeho návrh však nebyl aktualizován, což zanechalo mnoho zlepšení. Takže jsme začali pracovat na nové verzi sledující dva hlavní cíle.

1.  Funkce:  Chceme, aby se "Shop 2.0" stalo místem pro každého, kdo by chtěl získat nový herní obsah. Z tohoto důvodu nová prodejna poskytne rozsáhlé informace o všech dostupných položkách.

2.  Pohodlí:  Namísto malých po sobě jdoucích změn jsme se rozhodli vytvořit úplně nový design od začátku s důrazem na použitelnost a celkový vzhled.

Chcete-li lépe porozumět tomu, co by mělo být zlepšeno, změněno nebo dokonce odstraněno, žádáme všechny, aby se k testu připojili a sdíleli své názory.
 
 
Nyní se podívejme blíže na to, co bude nadcházející obchod nabídnout.

Vše v ruce

Horizontálně zarovnaná tříbodová nabídka byla nahrazena  vertikální sadou ikon , které nyní obsahují pouze položky Obchod. Karta "Depot" byla přepracována a převzata v hlavním menu, zatímco speciální nabídky jsou nyní součástí Shopu pod  "Best" .

Dvě zcela nové sekce,  "Gold"  a  "Premium Account" , se přesunuly také do Obchodu s možnostmi k nákupu. Mohly by být ponechány v pravém horním menu, ale chceme otestovat toto uspořádání z hlediska zkušeností uživatelů.

 

Sekce  "Vozidla"  má nyní čistší vzhled a jasnější strukturu. Seznam strojů je prezentován v dlaždicích a rozdělen do několika kategorií, které odrážejí svazky, stejně jako k dispozici primární a standardní nádrže. Známý filtr je nyní ukryt za ikonou nádrže vpravo od vyhledávacího pole, aby hráči nebyli frustrovaní nadměrnými vizuálními informacemi. Jeho funkčnost zůstává nezměněna: pokud chcete vyhledat mezi požadovanou zemí nebo třídou vozidel, klikněte na příslušná tlačítka v nabídce filtru.

Jakmile kliknete na nějaké vozidlo, zobrazí se, jako byste zaparkovali ve své Garáži, takže můžete doslova "vyzkoušet". Pokud vyberete svazek obsahující několik strojů, můžete mezi nimi přepínat kliknutím na požadovanou ikonu ve spodní části obrazovky. Každé vozidlo bude mít historickou poznámku, seznam členů posádky se svými hlavními schopnostmi a další bonusy s popisem, pokud jste si vybrali Premium tank.

Zařízení, spotřební materiál, osobní rezervy a směrnice jsou sestaveny v jednotné  sekci "Servis ". Přeskočte mezi kartami, abyste dosáhli požadovaného typu položek. V případě, že potřebujete položku pro určité vozidlo, aktivujte filtr v pravém horním poli a vyberte požadované zařízení.

Stejně jako u vozidel je vše rozděleno na bloky; položky k dluhopisům jsou uspořádány zvlášť. Pro vaše pohodlí jsme vytvořili samostatnou sekci  "Položky pro dluhopisy" , kde můžete bez problémů přistupovat ke zdokonalenému vybavení a směrnicím.

Jak bude společný test Shop 2.0 fungovat

Po absolvování testu získáte určitou část všech měn v rámci hry (kredity, dluhopisy a zlato), abyste mohli nakupovat položky v hře.

  •      100 000 000 exp
  •      100 000 000 kreditů
  •      20 000 zlata
  •      50 000 dluhopisů

Spolu s tím budeme provádět emulaci  nákupu Gold a Premium účtu s reálnými penězi - testování funkčnosti plného kruhu. Pokud skončíte s tím, že nebudete mít Gold k nákupu balíčku Premium a rozhodnete se koupit více měny, po výběru balíčku a kliknutí na tlačítko "Koupit" se dostanete do Premium Shop, kde bude dokončena platební operace. Po uvolnění bude služba Shop 2.0 umožňovat propojování a zapamatování preferovaných způsobů platby ve výchozím nastavení, ale během tohoto společného testu bude operace automaticky.

Poznámka:  Pokud se většina hráčů snaží bojovat s vozidly Tier X v boji, doporučujeme vám, abyste udělali totéž, abyste neztratili čas v předbojových pokojích.

Co bude dál

V této fázi je pro nás důležité, abyste věděli o vašem názoru na nový obchod. Budeme nadále držet interní QA zasedání, abychom se ujistili, že je to z technického hlediska rychlé a spolehlivé, ale také chceme být přesvědčeni, že Shop 2.0 funguje dobře také z hlediska uživatelských zkušeností. Na základě vašich zobrazení vytvoříme nezbytné změny jak před, tak po vydání.